Amazon trilplaat kopen

Amazon trilplaat kopen? 3 beste van Amazon

Op zoek naar een trilplaat van Amazon? Dan ben je hier aan het juiste adres. We laten de 3 beste Amazon trilplaten zien. Zo weet je precies welke je het beste kunt kopen op de net nieuwe Nederlandse webwinkel. We letten op kwaliteit, reviews en ervaringen. Zo weet je zeker dat je geen verdrietige ervaring meemaakt.

Beste trilplaten Amazon

Bekijk hieronder de beste trilplaten van Amazon in 2020. Zo weet je precies welke je wilt gaan kopen. Vervolgens kun je onder de tabel verder lezen over welke het zijn en wat ze precies kunnen. Alvast veel plezier ervan!

Amazon trilplaatPrijsNaar webwinkel
1. Bluefin Fitness193,30Naar Amazon
2. Skandika204,90 – 229,87Naar Amazon
3. Bluefin Fitness (dubbele motor)303,30Naar Amazon

1. Bluefin Fitness – 193,30

Amazon Bluefin Fitness trilplaat

De Bluefin Fitness trilplaat van Amazon is een hele dunne trilplaat. Je profiteert van wel 180 verschillende niveaus van trilsnelheid. Er zitten 5 ingebouwde programmas in. Zo houd je jouw spieren goed bezig en kun je de training interessant houden. Want het trainen met een trilplaat is het beste als je dit afwisselt, om zo vaker uit balans te raken en je spieren verder te trainen.

Verder bevat dit pakket ook bluetooth speakers (in de trilplaat), een dieet en voedingsgids (in het Engels), elastische kabels en een afstandsbediening. Het is een schappelijke prijs voor een goede plaat.

2. Skandika – 204,90 – 229,87

Skandika

De Skandika trilplaat heeft 20 verschillende niveaus. Daarnaast is de trillingssterkte natuurlijk zelf in te stellen eenvoudig met de afstandsbediening. Je profiteert van een ruimtebesparend fitnessapparaat. De lengte is 77,5 cm en de breedte is 43,5 cm. Hierdoor berg je ‘m gemakkelijk op. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren. Kies uit wit, rood of blauw.

Bekijk hieronder de video (Duits) voor een review van deze trilplaat. Je krijgt een duidelijke beschrijving van dit apparaat. Tip, zet de ondertiteling op Engels of Nederlands. Zo hoef je geen woordenboek bij de hand te houden.

3. Bluefin Fitness (dubbele motor) – 303,30

Bluefin Fitness Amazon

Deze Bluefin fitness trilplaat van Amazon heeft een dubbele motor. Hiermee kun je een intense 3D trilling produceren. Dit kan door 2 motoren die onafhankelijk van elkaar bewegen. De motoren zijn stil en werken samen om een complete workout samen te stellen. Ook hier zitten weerstandskabels bij, een interne bluetooth speaker en een afstandsbediening.

Deze is wel wat zwaar: 19 kilo. Je zet ‘m dus niet heel makkelijk hoog in de kast. Er zijn hier al 108 beoordelingen voor met een gemiddelde beoordeling van 4,5 ster. Zo weet je zeker dat je met deze trilplaat de beste van Amazon koopt!

Veelgestelde vragen

Wat is de beste Amazon trilplaat?

Dat is degene die op nummer 1 staat in onze lijst.

Zit er garantie op een trilplaat bij Amazon?

Ja, je hebt een 30 dagen niet goed geld terug periode.

Hoe duur zijn ze?

Je koopt ze al vanaf 193,30, tot een paar honderd euro duurder.

Plaats een reactie